New Year Eve to SantaLucia

Capodanno al SantaLucia

Welcome to Santa Lucia

Oysters and champagne

Starters

Tartare of sicilian red shrimp from Mazzarra with lime
Artichokes crouton and black angus carpaccio
Broccoli flan with pecorino cheese
“Sfogliate” crispy potatoes with seabass and balsamic vinegar sauce

First

Tagliolini with sale, zucchini flowers and smoked fish eggs
Cauliflower soup with leeks and potatoes served with toasted bread, poppy seeds and crispy bacon

Second

Beef fillet with cabbage and parmigiana sauce
Mandarin sorbet
King prawn with green pepper served with small tomatoes, balsamic vinegar sauce and lettuce salad

Dessert

Babbamisu’

….At midnight lentils and “cotechino”

Il benvenuto al Santa Lucia

Ostriche e champagne

Antipasti

Battuto di gambero rosso di Mazzara con lime
Crostino di Carciofi e carpaccio di black angus
Flan di broccoli con salsa al pecorino
Sfogliatina di patate con branzino all`aceto balsamico

Primi piati

Tagliolini con sogliola, fiori di zucca e bottarga
Zuppa di cavolfiori con porro e patate servita con crostini di pane, semi di papavero e pancetta croccante

Sconodo

Filetto di manzo su un letto di verza con salsa di parmigiano
Sorbetto al mandarino
Mazzancolla al pepe verde accompagnata da pomodorini all`aceto balsamico e lattuga in foglia

Dessert

Babbamisu’

….A mezzanotte lenticchie e cotechino
€ 120 to person / a persona

drinks not included / bevande escluse